To top
19 Sep

Yelllow – Put It On Top

Yelllow – Put It On Top

Mi-era dor sã mai dansez. Și când spun să mai dansez mă refer la tot ce reprezintă dansul pentru sufletul meu, nu la joburile în care dansul pe care îl fac e de cele mai multe ori impus și mecanic. Mi-era dor să mai simt.

Când eram mică dansul reprezenta pentru mine cel mai minunat refugiu. Puteam să îmi exteriorizez toate trăirile doar lăsându-mi corpul să vorbească pentru mine. Puteam să râd, să mă bucur, să plâng, să urlu sau să îmi scot toti demonii și să dansez cu ei. Iar asta mă făcea să ma simt liberă. Fără prejudecăți, fără rușine. Doar eu cu mine și o melodie.

Cu cei de la Yelllow ma știu de vreo 3 ani. Niște minunați, talentați. O trupă pe care vreau să o promovez. Muzică de calitate cu un sound “de afară”. Nu înțeleg de ce nu sunt mai cunoscuți. De fapt înțeleg perfect. Sunt convinsă că la un moment dat radiourile din România vor promova și muzica din România cu sound “de afară”. Doar că tre să mai așteptăm. Cred..

Revenind la fericirea mea, Andi de la Yelllow mi-a trimis într-o seară, o piesă și m-a întrebat dacă îmi place. Glumești? Vă am în playlisturile de pe Youtube de când v-am cunoscut, normal că îmi place!

Și uite așa am ajuns să colaborăm a 3a oara ( primele două clipuri aici și aici) pentru clipul piesei Put It On Top.

M-am cunoscut ulterior cu Andrei Stan (regizorul), prin telefon. Simplu ca bună ziua, am rezonat perfect pe direcția și stylingul clipului. O adevărată plăcere să lucrezi cu oameni cu care te potrivești când vine vorba de nebunia colectivă creativă:)).

Ideea clipului e simplă: “Raluca dansează, simte și scoate tot ce vrei tu la iveală.”

Wow? Adică așa cum făceam când eram mică? Minunat!

În continuare, vă prezint o parte din mine, pe minunata piesă a celor de la Yelllow. Colorizarea este ce-i drept diferită, dar aici e treaba artiștilor respectiv Alex Chițu pe foto și Andrei Stan pe video. Oricât mi-ar plăcea să îmi bag nasul, neah.. Nu sunt avizată..

Ps: dacă nu îi ascultați deja pe cei de la Yelllow, e cazul să vă largiți orizonturile, să închideți radioul și să simțiti așa cum simt si eu. Muzica, tati..

Aștept părerile voastre cu sufletul la gură!!!

-Credits-

Photography : Alexandru Chitu

DOP: Constantin Ene 

Regizor : Andrei Stan

Music : Yelllow 

3 Comments
  • Andi

    <3

    September 19, 2016 at 10:36 am Reply
  • Zenobia Lazarovici

    Awesome: melodie/ dans/ videoclip. it.

    September 19, 2016 at 12:44 pm Reply

Leave a reply