To top
15 Dec

Nietk for GINA CAS

What to Wear ?! 😀

Luna decembrie e una dintre cele mai agitate luni alea anului. Cadouri peste cadouri, luminițe, brad, zăpadă, colinde, petreceri si multă mâncare.

In fiecare an, undeva înainte de Craciun între ziua mea de naștere și Revelion, mă apucă panica, pentru că de fiecare dată mă prind în hora nebună a evenimentelor și uit să îmi pregătesc ținuta în care voi trece în noul an.

Ei bine, de data asta m-am hotărât să găsesc mai multe propuneri de outfit pe care să vi le fac din timp, ca nu cumva să sfârșiți ca mine în anii trecuți: singură în dressing, cu un morman de haine lânga mine :)).

Prima ținută pe care am încercat-o este extrem de jucăușă. Este semnată Gina Cas, iar pe mine m-a cucerit încă de la prima întâlnire din showroom. M-am gândit că trebuie să o am! Mi-a sărit în ochii materialul: o piele atipică, ușor șifonată. Fusta compleului mă duce cu gândul la Ariana Grande. E jucăușă și feminină. În sus am ales două variante: prima este un cardigan smoking hot, cu un decolteu amețitor. Genul meu. :))

Cea de-a doua este o bluză supradimenisonată cu un croi absolut superb si desigur, fără decolteu, în eventualitatea în care dresscode-ul e puțin mai …sever.

Și dacă propunerea mea ți-a stârnit interesul, țin să te anunț că începând de astăzi, Gina Cas are reducere de 50% la hainele din showroom. Așa că fugi și aruncă o privire!

GINA CAS 

Kisses & marshmallows! Ne auzim zilele astea cu următoarele propuneri!

No Comments

Leave a reply