To top
27 Mar

Tubular & Me – Nietk for BROXO

Vă povesteam într-un articol trecut despre pasiunea pe care am dezvoltat-o de-a lungul timpului pentru Adidas. Nu voiam, dar m-am supranumit Adidas Freak, iar după articolul ăsta o să înțelegeți și de ce.:))

Așa că, zilele trecute, în timp ce salivam pe broxo.ro la o pereche de Adidas Tubular, mi-a venit ideea să mă documentez astfel încât să înțeleg de ce îmi plac atat de mult. Sigur e o poveste cool în spatele fiecărui model de sneakersi care îmi fură inima.

Pentru că mi-i doream foarte mult am început să caut informatii despre tehnologia din spatele Tubular și ghici ce? M-am îndragostit și mai tare.

Nic Galway e tipul din spatele designului Tubular. Ce m-a uimit este că modelul exista in arhiva Adidas din anii 90′ , însă nedispunând de tehnologia necesară, bătrânii Tubular rămăseseră doar un prototip de mult uitat. Așa că în urmă cu vreo 4-5 ani Nic ( noul meu prieten) s-a gândit să facă un research, să upgradeze modelul din arhive și să scoată la iveală minunățiile despre care vă spuneam că mi-au furat inima puțin mai înainte.

Ce e de-a dreptul interesant e faptul că inspirația pentru talpa tubulară asemănătoare unei roți e împrumutată de la modelele roților fără aer de la Dakar Rally. Really? Eu de ce nu m-am gândit la asta?


 Faptul că Adidas a reușit să contopească trecutul și prezentul într-un model Tubular cu concept futuristic, nu mă face decât să fiu mândră că dețin și eu o pereche.

Cum nu am putut să mă abțin, am gândit împreună cu Alex un concept foto în care să punem în valoare trecutul și prezentul reinterpretat pentru sneakersii Adidas Tubular.

 Pot să vă marturisesc cu mâna pe inimă că  în momentul în care i-am pus în picioare am simți cum calc pe niște norișori  mov:)). Fiind sceptică de felul meu, următorul pas a fost să îi supun la testul suprem: cum mă simt când dansez în ei? Nu știu dacă eram foarte entuziasmată sau doar mi-a făcut placere să îi am în picioare, dar coregrafia pe care trebuia să o dansez parcă a prins viață și da, era și ea mov.


 Una peste alta, sunt foarte fericită că port în picioare o bucățică din istorie combinată cu un concept futuristic.

Dacă după tot research-ul meu v-am convins să intrați în grupul Tubular, aici îi găsiți și vă fericiți :)))


No Comments

Leave a reply