To top
30 Sep

Transition – Summer to Fall Outfit

S-a terminat vara. Aș vrea să păstrăm un moment de reculegere pentru EA 😢. Mi-a fost alături în ultimele 3 luni și Doamne, ce ne-am mai distrat…💥✨😊🙌🏼

Din păcate ne luăm la revedere până anul viitor…

Aproape la fel se întâmpla și cu toate hainele de vară din dressingul meu. Le luam, le sortam și le puneam la păstrare până vara viitoare.

Anul acesta însă, m-am gândit că ar fi interesant să încerc să fac tranziția de la vară la toamnă combinând item-uri pe care in mod normal nu le-aș mai purta la 20 de grade celsius.

Asta e și povestea ținutei de astăzi: am combinat o cămașă oversized de blug de la Mohito (care mă ajuta în zilele toride) cu un sweater oversized din colecția de anul trecut de la H&M. Am adăugat pentru un plus de personalitate a la Nietk o pereche de șosete înalte împreună cu must have-ul verii în materie de sneakers: Adidas Superstar All White (dacă îi vreti, îi găsiți pe Broxo.ro). Ai putea spune că traiesc în trecut, cu gustul verii, însă mini back pack-ul de la New Look o să vă contrazică. Am făcut o mini obsesie pentru mini back pack-urile astea care sunt peste tot. (mai am două pe negru :)) ).

Concluzia acestui articol este că nu, nu e nevoie să renunți încă, la toate item-urile de vară. Ceea ce poți face în schimb, este să încerci să reinventezi roata și să îți lași imaginația să se joace. Așa că spor la combinații inedite!

Vă super pup!

No Comments

Leave a reply