To top
16 Apr

TABU – Sexy Like

TABU

De cand mă știu, iubesc arta in toate formele ei. Prin artă înțeleg definiția frumosului, a acelui lucru care îi place ochiului, fie el abstract sau evident.

Se știe ca frumosul e relativ și că în ochiul privitorului sta diagnosticul final.

Înțeleg că societatea apreciază frumosul, dar îl și critică destul de dur dacă nu se încadrează în așa zisele limite ale bunului simț. Dar de unde începe bunul simț si unde se termină?

Am fost crescută sa fiu respectuoasă cu cei din jurul meu, si mai ales cu mine. Din punctul meu de vedere totul pleacă de la percepția personală.

De felul meu sunt o persoană extrovertită, lipsită de inhibiții și creativă. Tocmai din motivul ăsta vreau să vorbim despre sexualitate.

 

[/vc_column_text]

Și primul subiect este : lenjeria sexy!

Iubesc lenjeria sexy! Mă ajută să mă exprim când vine vorba de “body language”… E precum un instrument care întregește tabloul vizual și da frau liber exprimarii.

Îmi place să port lenjerie sexy oricând. Când merg la un eveniment, când sunt la o cafea cu prietenele mele și chiar și atunci când sunt în sala de dans și pe deasupra am o pereche largă de pantaloni și un maieu. Îmi ajută moralul și mă ajută să transmit feminitate, sexualitate. Mă face să ma simt mai sigură pe mine și știi doar, cu cât ești mai sigură pe tine, cu atât și lumea din jur va observa acest lucru. Siguranța îți dă putere!

Însă observ cu stupoare că lenjeria sexy încă reprezintă pentru noi un subiect tabu. Fie că e vorba despre un set deux piece sau un corset al naibii de strâmt, femeile sunt roșii in obraji de la primul pas intr-un magazin de specialitate.

Să fie oare vorba despre bunul simț despre care discutam mai devreme? Dacă te respecți și îți place să te simți bine, înseamnă ca depașești cumva limitele bunului simț? Sau e vorba doar despre cat de pudice suntem? La o adică, în ultima perioadă, moda ne-a permis chiar să purtăm lenjerie provocatoare la vedere..

One way or another, fetelor, scăpați de inhibiții și purtați ce vă face pe voi să vă simțiți frumoase, sexy și provocatoare. Lăsa-ți acasă acest tip de “bun simț” și dezlănțuiți-vă personalitatea pe sub haine.. Vă garantez că prietenul vostru o să aprecieze gestul.. :)). Sunteți frumoase și senzuale, transmiteți asta!

Aveți în garderobă lenjerie sexy? Pun pariu că da!

Hai vă pup, am plecat să îmi mai maresc colecția de lenjerie.. Vă las cu niște poze care să vă starnească interesul!

Lenjerie : Intimissimi

Photography : Alexandru Chițu
Editor: Andreea Neagu

[/vc_column][/vc_row]

1 Comment
  • Cristina

    Foarte frumos articolul. Felicitari! :*

    May 4, 2016 at 11:38 pm Reply

Leave a reply