To top
1 Nov

Nietk for Chio Chips INTENSE

Cum nu îmi place deloc să mă laud cu realizările mele ( :)) ), mai adaug una la listă. Tocmai a aparut cea de-a doua reclamă pe care am făcut-o pentru Chio Chips : INTENSE. Pe prima o știți cu siguranță, e aia cu fotbalul și fripturică avec vin roșu (cu accentul franțuzesc de rigoare), iar dacă nu o știți, ei bine IAT-O :

Apropo habar nu am de ce mă tot iau oamenii aștia la tot ce ține de Paris/Franța, pentru că mie nu mi se pare că am trăsături de franțuzoaică :)). Filmarea a fost super distractivă având in vedere că am tras într-un parc de distracții. Da, în pauze m-am dat în caracatița cu baieții și fetele, am mâncat o tonă de chipsuri – mie chiar îmi place Creamy Paprika :)) și am stat până dimineața, la răsărit. Partea cea mai FUN este că am tras aceeași reclama și în limba bulgară și maghiară, și pe bună dreptate, am avut cateva crize de râs care s-au continuat cu pauze pentru că nu ne puteam opri. Am stâlcit cuvintele că de, nu știam limbile astea străine, dar sunt sigură că am fost autentici AF. Slavă Domnului că am avut traducători care să ne ajute :)).

Pe mine mâ bufnește râsul ori de cate ori mă vad la TV. Mi-am dorit asta atât de mult asta încât pare ireal de fiecare dată când se întâmplă.

Concluzia? Chase your dreams – asta e singura opțiune pe care o ai!

Va pup și vă îmbrațisez!

Special thanks to Mihaela – Bell Film , Ioana Iancu & my dearest sister from another mista’ Patricia Ter, and all the other creatives from Brands & Bears.

2 Comments
  • yul

    cine canta melodia din reclama la chio intense?

    December 1, 2016 at 3:02 pm Reply
  • Liviu Buzea

    As dori sa aflu acelasi lucru…numele melodiei din reclama chio intense. Multumesc anticipat!

    December 15, 2016 at 12:14 am Reply

Leave a reply