To top
18 Oct

Neutral Look

Hey guyz!

Weekendul trecut am fost într-o scurtă escapadă la munte. Simțeam dorința să mă relaxez puțin, dar mai ales să o admir pe “doamna toamnă” în toată splendoarea ei, la poalele munților învăluită în cele mai frumoase culori. Cu toate că toamna nu e nici pe departe anotimpul meu preferat (mă simt mereu obosită, într-o stare de letargie), m-am gândit că poate o să mă energizez. Pe lângă toate astea, pe data de 13 a fost ziua mamei mele, așa că am zis că e momentul perfect să o răsfăț si pe ea.

Am fost la poalele Tâmpei să vedem Brașovul de sus, ne-am plimbat prin Piața Sfatului și am mâncat la restaurantul meu preferat din Predeal, Dragului. Ps: au cele mai bune coaste din lume :O !

Știam că la munte e frig, așa că mi-am luat noile achiziții la purtat. Am încercat un look neutral care să se piardă perfect în culorile toamnei. Hanoracul lung și pantalonii office sunt de la Smuggler ( mi-a plăcut foarte tare combinația de cafe au lait cu gri), paltonul oversized este de la Topshop, iar bocancii perfecți pentru munte sunt din colecția proprie a lui Constantin Popoiu – the stylist :)). Pretty thanks Costi!

Pozele pe care Alex le-a făcut au ieșit delicioase. Nici nu aveau cum altfel să iasă când natura arată ca pregătită pentru o sedință foto.

Așa că, sfatul meu dacă ajungi la munte este să încerci un look neutral, layering pentru ca e cool și îți ține de cald, și voie bună pentru că natura o să îți ofere un orgasm vizual pe măsură!

Vă las cu dragul si preferatul meu Christopher Poindexter și cu o piesă superbă de la Fat Freddy’s Drop ( perfectă pentru soarele cu dinți de astăzi )

Hugs & kisses!

2 Comments
  • Your full name

    La multi ani, mamei!

    October 18, 2016 at 2:01 pm Reply

Leave a reply