To top
2 Jun

My SPACESHIP Love

THE CODE – SPACESHIP

Dragii mei, am avut eu multe proiecte de suflet, toate unul și unul, dar a venit momentul să vă prezint my all time winning baby: videoclipul piesei SPACESHIP, pe care l-am filmat împreuna cu Alex pentru cei de la The Code. A fost o adevărată plăcere, mai ales că am lucrat cu Michael Mircea, unul dintre regizorii mei preferați.

 

 

[/vc_column_text]

Filmat într-o locație mai mult decât deosebită (Lacul Sfanta Ana), clipul vorbește simplu și clar despre conexiunea care se formeaza între două suflete pereche. Libertatea și fericirea au venit natural ținând cont de cadrul mai mult decat ideal pe care l-am avut. Si când spun libertate, I fucking mean it! Alex apare în cateva ipostaze demne de festivalurile Woodstock ale anilor `60.

SPACESHIP LOVE

Piesa are un sound total diferit față de ce putem întalni pe piața muzicala romanească în momentul acesta. Tocmai de aceea, imediat ce am ascultat-o prima oara, am știut că nu am cum să refuz oportunitatea de a-i da viață prin trăirile și sentimentele care mă încercau cu fiecare beat. Spre norocul meu, Alex a fost la fel de încantat ca și mine.

Chiar daca a fost puțin cam frig și a mai și plouat, pe noi nu ne-a deranjat, pentru că am reușit să surprindem niște ipostaze foarte interesante și într-un final, să spunem o poveste.

SPACESHIP LOVE

In cele două zile de filmări am trăit niște momente foarte frumoase care se vor păstra vii în amintirile amândurora <3. Și chiar dacă vreodată se va întâmpla să uităm ceva, am păstrat câteva amintiri și pe pelicula, just to be safe :))

Sper din suflet să vă placă clipul, și să vă trezească și vouă aceleași emoții pe care le-am simțit noi în timpul filmărilor.

Vă îmbrățisez cu drag!

P.S: Mâine e finala de la Românii Au Talent. Ne vedem acolo!

DOP & edit & Director : Michael Mircea
Styling, Photography & DOP Assistant : Constantin Popoiu

[/vc_column][/vc_row]

No Comments

Leave a reply