To top
28 Dec

INNA – YALLA – Marrakech

Iubesc necunoscutul, iar ideea de aventură îmi ridică nivelul adrenalinei la cote maxime.

Când am fost anunțată de clipul pe care INNA urmează să îl filmeze în Maroc, am început să fac tumbe prin casă!

Maroc, Maroc.. Ce puteam să îmi doresc mai mult decât o experiență orientală în care să fac ce iubesc cel mai mult?!

Desigur, în luna octombrie mi-am făcut frumos bagajele și am plecat cu super entuziasmul meu obositor în Marrakech, unul dintre marile orașe orientale.

Cum am ajuns acolo, un super val de căldură m-a luat în brațe. Surpriză: plecasem de la vreo 20 de grade în România, și dădusem peste “cuptorul lui august” in Maroc.

Ca să nu mă mai lălăi, o să vă mărturisesc că m-am îndrăgostit de atenția la detalii, de culorile vibrante care mi-au furat ochii și de marocanii binevoitori, care trăies într-o cultură total diferită de tot ce am mai cunoscut până atunci.

Singura mea mare problemă a fost mâncarea. Doamne, curry-ul mi-a distrus viața în cele 5 zile pe care le-am petrecut acolo. Era în orice, de la aperitiv și până la desert. Era peste tot, chiar și în aer. Bleah! No worries, faptul că nu am prea mâncat, doar m-a ajutat să slăbesc! ( hihi )

În schimb, ceaiul negru a fost deliciul dimineților mele. Atât de discret, și totuși atât de puternic, cât să mă activeze în zilele de filmare!

Am filmat în câteva locuri superbe, printre care se numără și Beldi Country Club (http://beldicountryclub.com/en/hotel) , un fel de mini paradis marocano-francez, o oază verde plină de pomi de măslin și grădini de trandafiri, combinată cu multă liniște. Asta până am început noi să filmăm :)) și piesa YALLA s-a auzit pe toate potecile domeniului. O spun cu mâna pe inimă, și oamenilor de acolo le-a plăcut: dansau!

În ultima zi de filmare am ajuns în Marrakesh & Al Haouz, o zonă deșertică în care echipa genială cu care am lucrat, a făcut un set-up identic cu cel din vremurile de demult. Acolo mi-am întâlnit și sufletul pereche: o camilă adorabilă căreia i-am declarat dragoste eternă! Sper să ne mai întâlnim..

Am încheiat excursia în Maroc cum se cuvenea și am dat o fugă prin imensul bazar din centrul Marrakech-ului pentru a cumpăra câteva suveniruri. Nu mică mi-a fost surprinderea să constat că trebuia să mă târguiesc pentru absolut orice îmi doream să cumpăr, chiar și pentru țigări. Noroc că am crescut în berceni și am deprins de-a lungul copilăriei tainele negoțului:)). I-am nimicit!

Nu o să am niciodată cum să îmi exprim recunoștința pentru ocaziile care îmi sunt date în viața asta datorită meseriei pe care o am. Însă pot să le mulțumesc INNEI și echipei Global, pentru că aleg să lucrăm împreună de atâta timp, și desigur, oamenilor super creativi pe care i-am avut alături la filmarea clipului YALLA.

Sunt sigura că ați văzut minunăția de clip care a iesit in urma acestei experințe, iar dacă nu, o s-o las pe INNA să vă cânte și să vă încânte mai jos.

شكرا si مع السلامة !!!

http://youtu.be/i7wveOu5hkQ[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

1 Comment
  • Ioana

    Vai, e minunat articolul acesta! Mi-a facut o deosebita placere sa ma uit la toate pozele facute, sunt asa dinamice si foarte vii colorate! <3 Spor in continuare, sa ne surprinzi cu articole cat mai frumoase! 😀 Te pup!

    January 22, 2016 at 5:48 pm Reply

Leave a reply