To top
11 Oct

Jazzy Wrap – Nietk for NAVEEN

Vremea asta urâtă mă face să nu îmi mai doresc să ies din casă. Aproape am terminat ultimul sezon din Breaking Bad, am învățat să gătesc vreo șase feluri noi de mâncare și mi-am făcut ordine în dressing. Odată cu ordinea pe care am făcut-o printre haine, mi-am dat seama că urmează încă o iarnă în care o să fiu o pilotă ambulantă – îmbrăcată din cap până în picioare cu chestii fluffy și comfy care să mă ajute să uit de gradele cu minus.

Din păcate, tot înaintez în vârstă iar mama râde de mine și îmi spune că ar fi cazul să mă orientez spre un stil mai feminin, actualizat pentru aproape un sfert de secol, cât urmează să împlinesc…

Noroc cu Ariana, designerul de la Naveen, care acum vreo săptămână s-a gândit să îmi facă o vizită plină de cadouri din noua colecție de toamna-iarnă. Tot ce vă pot spune este că e Yummy – Tasty Fashion cum îmi place mie să îi definesc pe cei de la Naveen.

Astăzi vă prezint Jazzy Wrap Asymetric Mini Dress sau rochița care merge în aproape orice situație: de la un eveniment pompos până la o plimbare pe frumoasele străzi ale Bucureștiului.

Eu am purtat-o în dimineața în care am mers la “Neatza cu Razvani și Dani” unde am prezentat o mică parte din show-ul “From Marilyn to Manson”. Am combinat-o cu o altă wrap oversized dress de la Asos și cu over the knee boots de la Public Desire.Lui Alex i-a plăcut atât de mult ținuta încât a zis că ia și aparatul poate facem un #streetstyle rapid. Zis și făcut!

Sunt îndrăgostită de rochița asta, însă îmi e greu să am o preferată pentru că varietatea de pe www.naveenstore.com e mare. De altfel îi puteți găsi si pe asos.com – ceea ce mă face să fiu și mai mândră de brand-urile românești.

Vă pup și de-abia aștept să ne auzim din nou! Până atunci, stay warm! :))

Flashing my light : Alexandru Chitu <3

No Comments

Leave a reply