To top
16 Oct

Golden Lady – The Test

Bună dragii mei!

Ce duminică frumoasă și liniștită! Eu sunt la Brașov astăzi și îmi beau cafeaua la “Brasserie” (dacă nu ați ajuns aici, e un must – ouăle Benedict sunt geniale!)

În timp ce respir aerul curat de munte, vreau să vă povestesc 2-3 cuvinte despre ultima mea colaborare pentru reclama Golden Lady – The Test, France.

În primul rând trebuie să vă menționez că este unul dintre proiectele mele preferate! De data asta însă, este vorba despre oamenii cu care am avut ocazia să lucrez: Benjamin Nicholas este unul dintre regizorii cunoscuți din Franța. Doar anul acesta a participat la vreo 10 festivaluri de film din toată lumea cu spot-ul “BLOSSOM “ pentru Oscar Carvallo -click on it. O adevărată opera de artă care m-a șocat vizual!

Producția a fost realizată de Satellite My Love (deja arhicunoscută pentru spoturile realizate de-a lungul timpului). Alain Dib este omul din spatele succeselor lor. Un om minunat, cald care m-a făcut să ma bucur de fiecare oră petrecută la shooting, respectiv la filmările spotului. Ps: mi-a făcut cadou o oră de masaj, chiar în mijlocul filmărilor! Profiness at its best!

Sigur știți piesa și clipul care mi-au furat inima : Charlotte Cardin – Like it doesn’t hurt – click on it. Ei bine, bomboana de pe tort o reprezinta DOP-ul cu care am lucrat, Kristof Brandl. El este cel care a făcut și clipul despre care am scris mai sus. Îl admir și îl urmăresc de vreo 3 ani buni, însă partea cea mai amuzantă este că am realizat că el era DOP-ul de la Golden Lady abia la vreo 3 săptămâni după – nu i-am văzut fața vreodată :D. Ce om modest și la locul lui. Waaai! Îl ador.

După toată descrierea pe care am făcut-o sunt sigură că îmi înțelegeți entuziasmul de a lucra cu unii dintre cei mai tari oameni din domeniu. Acum merge și la mine hashtag-ul BLESSED :)).

Mulțumiri speciale MRA Casting și Reload Film!

Vă pup și vă îmbrățișez și sper din suflet că vă place Golden Lady – The test!

Lovelove!

No Comments

Leave a reply