To top
28 May

From Marilyn to Manson by Luiza Comșa

Acum vreo două luni de zile am primit un telefon surpriză de la Luiza Comșa, una dintre coregrafele pe care le-am admirat întotdeauna, însă cu care nu am avut ocazia să colaborez. M-a intrebat daca as fi interesată să fac parte din distribuția showului pe care urmează sa il pună în scenă. Nici nu am apucat să îmi gândesc bine programul pe lunile ce urmau că am zis un ” DA” răspicat. Nu înțelesesem foarte bine despre ce e vorba în spectacol sau ce rol voi avea, însă știam că de ceva vreme Luiza e plecată din țară iar asta era clar o oportunitate.

Zis și făcut. Ne-am întâlnit prima dată la Luiza acasă să discutam mai pe larg despre spectacol și am fost plăcut surprinsă să vad că echipa era formată din super femei. Am presupus tacit că și eu am super puteri și am dat bice mai departe.

În caz că nu ați înțeles de ce le numesc super femei, să vă detaliez :

Luiza Comșa este una dintre femeile mele preferate din industria dansului. De ce? Pentru că, în secret, a reprezentat încă de când am văzut-o prima dată un model pentru mine. Este o dansatoare profesionistă cu baze în balet și dans contemporan. A terminat UNATC-ul pe coregrafie, deci implicit si o coregrafă cu acte în regulă. Una dintre cele mai sexy aparitii ale industriei. A fost coregraf la emisiunea “Dansez pentru tine” și a făcut parte din baletul “Edi Stancu” timp de mulți ani. Pe lângă asta, credeți-mă, îmi e greu să enumăr videoclipurile și realizările Luizei, pentru că sunt multe, multe.

Silvia Uceanu are o carieră de peste 10 ani în industria dansului din România. E dansatoarea la care salivam când înca nu intrasem în lumea asta ( Dansez pentru tine, Românii au talent, Vocea României and so on). Are experință cât pentru toate si e o minunată, cu un suflet imens și cu o atitudine care s-ar putea să te inhibe total! Un adevărat personaj care îți dansează mințile!

Angie Șutru este femeia care mi-a pus capac din prima zi în care am cunoscut-o. Face parte din grupul de elită al dansatoarelor profesioniste din România, iar motivele sunt nenumărate: are o carismă pe care nu am mai întâlnit-o la o altă persoană, frumusețea ei e intrigantă, unde mai pui că e un super performer/ actriță / cântăreață care a lucrat cu majoritatea artiștilor și televiziunilor din România.

Pe Flavia Mihasan o știți cu siguranță de la matinalul Antenei 1 și dacă prin absurd încă nu ați reperat-o, vă spun că face parte și din baletul de la “Te cunosc de undeva” și ” Xfactor”. E finuță și gingașă, dar când dansează.. pare că o să rupă scena în două. Din nou, o dansatoare profesionistă cu vechime în industria showbizz-ului care își merită aplauzele pe deplin.

Oana Dedeu este clar blonda superbă la care salivează toți prietenii mei. De ce? Pentru că are dansul în sânge! Mișcările de felină au fost inventate pentru ea. Dansează de când se știe, iar eu o știu de când stăteam cu sufletul la gură uitându-mă la nenumăratele emisiuni de la PRO Tv în care apărea. Evident că e una dintre dansatoarele profesioniste din România. La ea e evident totul! :))

Raluca Netcă, adică eu, adică Nietk :)). Destul de greu să îmi fac o descriere, însă voi încerca: la bază am făcut dansuri sportive de perfomanță reprezentând România la  concursurile internaționale. Ulterior am ajuns să lucrez în industria dansatorilor profesioniști din lumea showbizz-ului: am colaborat cu majoritatea artiștilor si televiziunilor din România, am jucat în clipuri și reclame și câte și mai câte.Cineva drag mie mi-a spus că “pasiune” e cuvântul care mă definește din toate punctele de vedere. Așa cred si eu.

FMTM

Din distribuție nu putea să lipsească Vladimir Palamarciuc, omul cu cel mai frumos vibe pe care l-am întâlnit. Nu, nu este o super femeie :)) însa este un dansator de excepție cu skill-uri din toate stilurile de dans. A făcut parte și el din baletul “Edi Stancu” timp de mulți ani, este singurul dansator de step pe care il cunosc, iar fața lui e imposibil de uitat…

Luiza, despre “From Marylin to Manson”:

” Acum un an mi-am dorit să fac un spectacol cu și despre femei. O dată cu întoarcerea mea în România, am început să pun bazele acestui spectacol. Această experiență este nouă pentru mine fiind prima dată când preiau rolul de director artistic și coregraf al unui spectacol din care fac parte oameni minunați dar și dansatori de excepție : Flavia Mihasan, Raluca Netca, Angie Șutru, Silvia Uceanu, Oana Dedeu și Vladimir Palamarciuc.

Sunt extrem de entuziasmată! Spectacolul nu putea avea un nume mai potrivit decât “De la Marylin la Manson”. E intrigant și perfect reprezentativ pentru incursiunea pe care v-am pregătit-o. Însă degeaba încerc să vă explic despre ce e vorba. E de văzut, și nu vă spun asta pentru că fac eu parte din distribuție, însă sunt convinsă că merită să vă rupeți 55 de minute din timpul vostru pentru a vedea un spectacol noncomformist, născut din pură pasiune pentru dans și pentru arta frumosului.

P.s : cum ar spune Luiza: ” Chiar și cea mai bună femeie are o coastă de drac in ea! “

Premiera va avea loc pe data de 31 mai la Godot, orele 20:00!

Vă așteptam!

TRAILER FROM MARILYN TO MANSON

No Comments

Leave a reply