To top
15 Aug

Festival Series – Wannabe

Ok, trebuie să recunosc.. Anul ăsta nu prea am avut noroc cu festivalurile. Primul pe care l-am ratat a fost Electric Castle. Cei de la J&B mi-au făcut invitația (thankie thankie once again), am acceptat, iar la două zile am fost anunțată că am luat castingul unei reclame pentru Franța, care se filma fix în zilele festivalului. Super ! Până la urmă nu m-am supărat atât de tare, mai ales că nu mă dau în vânt după luptele în noroi. Poate la anul o să fie soare! *wink wink lol*

Mai apoi, m-am trezit că aș vrea să merg la UNTOLD. Puțin cam târziu, având în vedere că nu mai găseam cazare cu vreo două săptămâni înainte.. Sau găseam dar la niște prețuri de-a dreptul explodate. Am fost eu blondă, dar acum sunt șatenă and that shit aint gonna work with me. 1000€ pt 4 nopti într-un apartament de 2 camere.. Fuck off!

Așa că am mers la MUSAI fest în Vama, prima ediție. Drăguț – mai mult la scena live decât la tehno.

Subcarpati a rupt scena ca de obicei. La fel și Frații Grime. Moonlight Breakfast mă face mereu să fiu mândră de muzica din Ro, însă adevărata surpriză mi-a oferit-o Soundopamine. Ne-am iubit la răsărit.. Vamă, mare și pescăruși care dansau pe “Stai blana”. Perfect.  Am mai ajuns si pe la Molotov (btw, foarte bună muzica), la fel si la Expirat. Nu am avut îndeajuns de mult timp să explorez. Pe data viitoare!

Iar în timp ce lumea se rupea la UNTOLD.. Eu am fost la Vaslui:)) Da.. Am râs cu ai mei.. Trebuia să facem niște poze before/after Vaslui. Era vizibilă diferența. Ne-am întors încărcați de energie pozitivă & all the good vibes!

Top & Bra – H&M

Flare sporty pants – Bershka

Sneakersi Adidas Superstar – Broxo.ro

Accesories : Vintage Hat (e un magazin in Pta Romana, fix langa Journey Pub)

Handmade chocker & wraper – Vama Veche

Weekendul ăsta era Summer Well. Am hotărât împreună cu Alex că trebuie să mergem și noi. Zis și făcut! Sâmbătă am ajuns pe la ora 18:00. Am făcut o poză la semnul luminos cu Summer Well (cine nu a făcut?! :)) ), iar până pe la 20:30 am stat la cozi.. Știam eu că trebuia să mâncăm acasa!

După care ne-am plimbat cât am mai putut (se făcuse cam întuneric, ce-i drept). Am ajuns la scenă la The Neigbourhood.. Drăguț.. Dar nu m-a dat pe spate.. Era ceva în neregulă și cu sunetul. Noroc că m-am întâlnit cu prietenii mei dragi care au făcut haos. ( snap-urile mele vorbeau de la sine – ralucanietk – btw)

Hurts a fost minunat! Si da, o spun cu mâna pe inimă. Mi Nu Nat!

Top – Bershka

Flare pants – Naveen

Sandals – BSB

Accesories: Bum Bag – New Yorker

Hat – Vintage Store

Make up w/ Exclusive cosmetics – Kardashian line

În a doua zi, ne-am hotărât să explorăm mai mult. Am fost in labirintul Miracoco, la zona de lounge de la Orange și am vrut să mă dau cu tiroliana de la turn. Nu am făcut-o pentru că răbdarea mea în ceea ce privește cozile fusese forțată în ziua anterioară. Lovely!

Am vrut să îi văd în mod special pe cei de la Years and Years. Pentru ca-iubire și da, mi-a plăcut până în străfunduri. :))

Evident că cei care au salvat Summer Well au fost frații chimici aka Chemical Brothers. Au pus la un moment dat un mix pe care îl ascultam cu Stf în liceu. M-am topit!

Withings m-a felicitat pentru că am făcut vreo 18.000 de pași. Trebuia să îi felicite pe cei de la Chemical Brothers! Mi-au dat simțurile peste cap, iar visual-urile lor.. Damn, fine art!

Una peste alta, nu mai sunt atât de supărată ca nu am ajuns la Riri.. No offence Romania, dar prefer să o văd în altă țară, pe altă scenă. Să o văd la superlativul pe care mi-l imaginez eu. Nu mai comentez, că nu am fost acolo și nu are sens – mi-am făcut o părere din postările voastre de pe Facebook & Instagram.

Voi ce ați făcut? Summer Well? Rihanna? Aștept păreri… Ah și desigur, mai urmează vreun festival? Ca doar ce mi s-a deschis apetitul! :))

Va super pup, mi-era dor să vă mai scriu!

Ps: încă nu am ajuns îndeajuns de cunoscută ca să îmi pozez ținutele la festival (nu aveam voie cu camera profesionala), but damn it, I own Calea Victoriei :)).

Flashing my light - Alexandru Chitu

No Comments

Leave a reply