To top
6 Dec

Nietk for Clessidra

Hei dragelor! Sper că ați fost cuminți, iar Moș Nicolae a venit cu dulciuri, nicidecum cu nuielușue.

La mine toată luna decembrie e un motiv de fericire! Pe lângă sărbătorile de Crăciun, eu îmi serbez și sfertul de secol pe care urmează să îl împlinesc pe data de 28 decembrie. Deci.. să ningă cu cadouri!

De dulciuri aș vrea să mă lipsesc anul acesta. În luna cadourilor eu prefer să fiu ori la sala de dans ori în sala de forță. Nu de alta, dar știu că urmează să fiu îndopată cu mancare în fiecare loc în care merg, și sper din suflet să nu mă rostogolesc ca o mingiuță după desfătarea de la masa de Craciun.

Cel mai potrivit dar l-am primit din partea celor de la Clessidra Shop: două seturi superbe pentru sport, in cazul meu pentru dans. Materialele din Supplex lasă pielea să respire, iar transpirația nu este reținută cu ajutorul tehnologiei Quick Dry. Cusăturile sunt impecabile ( spun asta pentru că e important pentru mine să mă simt safe în hainele în care dansez.. nu de alta, dar mi s-au mai rupt pantalonii în timpul cursurilor și dacă ați experimentat și voi asta, știți că e puțin rușinos.. puțin mai mult :)) ).

Sunt convinsă că și vouă vă place să arătați bine când faceți mișcare, așa că am considerat că e potrivit să vă recomand produsele lor. Poate le cumpărați pentru voi sau poate aveți o prietenă care preferă să stea în sală, ca mine. Cert este că mie îmi plac tare și mi se par un cadou potrivit.

Vă las cu mini shootingul pe care l-am făcut împreună cu Alex ca să îmi spuneți ce parere aveți.

Spreading all the good vibes! Hugs and cookies <3

No Comments

Leave a reply