To top
6 Sep

Custom Your Imagination – Nietk for BROXO

Hi there sneakers lover!

Azi am pregătit un articol special dedicat relației minunate pe care o am cu sneakersii din colecția mea, dar în mod special, ultimei perechi la care am lucrat împreună cu artiștii de la Broxo.

De când mă știu am o mare slăbiciune: îmi place ideea de “custom” , pe înțelesul meu “special făcut pentru mine”. Cui nu îi place să se simtă special, la urma urmei? Ei bine, cei de la broxo.ro au băgat un nou feature: îți alegi perechea de sneakers pe care ți-o dorești, iar apoi îți pui imaginația la muncă. Orice model, orice culoare sau pattern. Now, how cool is that?

Mie mi-a trebuit o săptămână ca să mă pot decide asupra unui model.. Nu de alta, dar aveam atât de multe idei încât mi-ar fi trebuit minim vreo 10 perechi pe care să le customizez.

Într-un final m-am decis : Adidas Superstar (still trending, huh? :D)

Nietk for BROXO

Alex își dorea și el o pereche cool de sneakers, așa că ne-am hotărât să păstrăm aceeasi paletă de culori (pantone fall 2016 mai exact) și să ne facem matching sneakers. Asta chiar a fost o provocare având în vedere că suntem destul de diferiți ca stil.

Pentru că această colaborare mi-a adus numai vibe-uri bune, m-am hotărât ca direcția pozelor să fie una jucăușă, cam exact cum a fost în capul meu când a trebuit să aleg un model pentru sneakers.

Ce-i drept, ne-a fost un pic cam greu … Lui Alex nu îi place să apară în poze. Slavă Domnului că avem prieteni talentați la fotografie. :))

Sunt convinsă că ți-am făcut imaginația să iasă la plimbare așa că, dacă îți dorești și tu o pereche de sneakers costum, tot ceea ce trebuie să faci e să intri !AICI! :))

Have fun! Te super pup!

No Comments

Leave a reply